Nog geen studiekeuze kunnen maken? Doe dan mee aan mijn online studiekeuze Summerschool!

Weet jij nog niet wat je wil gaan studeren? Weet je niet welke studie bij je past of wil je meer zich op jouw talenten, kwaliteiten en mogelijkheden? Volg dan mijn online Summerschool. Een cursus van vier weken met intensieve persoonlijke begeleiding, zodat jij toch nog een studie kan kiezen die bij je past!

Ik ben Annelies. Studiekeuze expert en jouw persoonlijk begeleider bij deze cursus.

De afgelopen 10 jaar heb ik aan de Radboud Universiteit Nijmegen meer dan 2000 studenten begeleid naar een beter passende studiekeuze. Ik help jongeren te ontdekken wie ze zijn en wat ze willen door middel van het Jong Talentenspel en mijn eigen ontwikkelde KRACHT methode. Hiermee breng ik Kwaliteiten, Resultaten, Activiteiten, Competenties en Talenten in kaart, waardoor je volledige Helderheid krijgt over jouw persoonlijk profiel en welke studies hierbij passen. Hierdoor kun jij een studiekeuze maken die past bij wie je bent en waarmee jij in je kracht kunt gaan staan.
Studiekeuzebegeleiding is een vak waar je verstand van moet hebben. Ik ben hier speciaal voor opgeleid. Ik weet wat er te koop is op HBO en WO gebied en welke routes je kan lopen om bij jouw gewenste bestemming uit te komen. Mijn kennis van de afgelopen tien jaar heb ik gegoten in een praktische cursus, waar je gestructureerd aan de slag gaat met opdrachten waaruit ik snel kan opmaken welke studie en wat voor soort beroepen goed aansluiten bij jou als persoon.

Iedere keuze bepaalt de koers van je leven

Michael Pilarczyk

Een praktische online cursus van vier weken voor jongeren die zich oriënteren op een opleiding in het Hoger Onderwijs. Thuis te volgen vanachter de computer op het moment dat jou uitkomt!


Wanneer je op zoek bent naar studiekeuzebegeleiding dan hoef je niet verder te zoeken. Bij Annelies ben je aan het juiste adres. Zij stelt precies de juiste vragen om bij je passie, doel en carrièremogelijkheden te komen. Het maakt niet uit of je bij de eerste stap bent of slechts nog een zetje in de juiste richting nodig hebt.

David Prent

Wat kun je verwachten?

We zijn van nature gewend om direct naar mogelijkheden te kijken en vanuit de mogelijkheden een studie te kiezen die past. Ik kijk naar de persoon die je bent en waar jouw natuurlijke talent ligt. Door mijn kennis van studies kan ik dan mogelijkheden aandragen van studies die aansluiten bij jouw wensen en verlangens, capaciteiten en mogelijkheden. In week 1 brengen we jouw drijfveren in kaart. Wat vond je als kind al leuk om te doen en wat deed je uit jezelf? In week 2 kijken we naar jouw unieke palet aan talenten, kwaliteiten en vaardigheden. In week 3 kijken we specifiek naar sectoren en opleidingen en maak jij op basis van de uitkomsten in week 1 en 2 een selectie van opleidingen die je aanspreken. Iedere week hebben we een online 1:1 gesprek van 30 minuten en bespreken we de resultaten van die week. In de vierde week volgt een afsluitend gesprek van een uur en komen we tot de opleiding die het beste bij je past. De opdrachten zijn leuk om te doen, laten je op een heel andere manier naar jezelf kijken en kosten maximaal 30 minuten per dag. Zo houd je ook tijd over voor andere dingen.

Lees hieronder waar de modules uit bestaan.

Ik was gestopt met mijn studie Pedagogische Wetenschappen. Door begeleiding van Annelies heb ik een studie gevonden, waar ik zelf nooit aan heb gedacht: Nederlandse Taal en Cultuur. Een schot in de roos, want ik heb mijn propedeuse Cum Laude gehaald!

Fien Prinsen