Hoe werkt het Jong Talentenspel?

Hoe wordt het spel gespeeld?
Het spel wordt gespeeld in twee sessies. De sessies kunnen verdeeld worden over een dag, twee dagdelen of vier avonden. In de eerste sessie gaan we op zoek naar jouw talenten. Dat doen we door middel van de talentenkaartjes en imaginatie en visualisatie. Ik neem je mee naar jouw koninkrijk, waar jij als koning, koningin, prins of prinses jouw talenten gaat ontmoeten. Je krijgt zo zicht op waarom ze er zijn en waar ze voor dienen.

In de eerste sessie kijken we ook naar jouw helpers en naar de groei- en themakaarten: dat zijn de thema’s waar jij meer helderheid in wil krijgen. Wanneer we de talenten in kaart hebben gebracht, wordt ook duidelijk welke talenten jou bij bepaalde thema’s van dienst kunnen zijn.

In de tweede sessie spelen we het piramidebord. Hier wordt duidelijk hoe de talenten samenwerken en welke talenten echt iets willen bewerkstelligen in jouw leven. Aan de hand van de drie talenten die bovenin de piramide liggen formuleer je uiteindelijk jouw droomwens: datgene wat jij het liefste wilt.

Wat levert het op?
Het spel geeft duidelijkheid over wie je bent en wat je wilt. Het geeft richting aan je leven en inzicht in jouw toekomst. Het spel geeft meer zelfvertrouwen en maakt het maken van keuzes makkelijker. Daarnaast biedt het jouw handvatten om met bepaalde problematiek om te gaan.

Neem contact met me op »