Wil jij weten welke studie nu écht bij je past? Doe dan tijdens de kerstvakantie mee aan mijn online studiekeuzetraject!

Je weet dat het moment dat je een studiekeuze moet gaan maken steeds dichter bij komt, maar je hebt geen idee wat je wil. Of je hebt wel een idee, maar bent niet zeker van je keuze. De stress slaat toe. En dan ook nog Corona, waardoor het vooralsnog bij de meeste onderwijsinstellingen niet mogelijk is fysiek een kijkje te nemen. Hoe kun je er dan achter komen welke opleiding goed bij je past? Neem deel aan dit studiekeuzetraject en wees zeker van je keuze. Ook in onzekere tijden.

Met een pragmatische aanpak, help ik jongeren te ontdekken wie ze in essentie zijn, om van daaruit een studie en loopbaan te kiezen waarin zij kunnen floreren.

Ik ben Annelies. Studiekeuze expert voor het Hoger Onderwijs en jouw persoonlijk begeleider bij dit traject.

Het is mijn missie zoveel mogelijk jongeren te begeleiden naar een studie en loopbaan waarin hun talenten tot bloei kunnen komen. Met 10 jaar ervaring als studiekeuze- en loopbaanadviseur bij de Radboud Universiteit Nijmegen ben ik een echte rot in het vak. Ik weet wat er te koop is aan opleidingen in het Hoger Onderwijs en heb een methodiek ontwikkeld waardoor ik efficiënt en effectief kan doorgronden wat voor studie bij iemand past.
Deze kennis heb ik gegoten in een praktische van A-Z cursus, waarin je gestructureerd aan de slag gaat met opdrachten die (diep) inzicht geven in wie jij bent. Met de uitkomsten daarvan weet jij binnen vier weken (of eerder) welke studie(s) bij jou passen als persoon.

Iedere keuze bepaalt de koers van je leven

Michael Pilarczyk

Een praktische online cursus van een maand voor Havisten, VWO-ers en (oud)studenten die zich willen (her)oriënteren op een opleiding in het Hoger Onderwijs.


Wanneer je op zoek bent naar studiekeuzebegeleiding dan hoef je niet verder te zoeken. Bij Annelies ben je aan het juiste adres. Zij stelt precies de juiste vragen om bij je passie, doel en carrièremogelijkheden te komen. Het maakt niet uit of je bij de eerste stap bent of slechts nog een zetje in de juiste richting nodig hebt.

David Prent

Waaruit bestaan de modules?

Week 1: Ontdek van welke activiteiten jij energie krijgt en waar je interesse ligt.
Week 2: Ontdek jouw talenten en kwaliteiten.
Week 3: Ontdek op wat voor manier jij een bijdrage wil leveren aan de wereld
Week 4: Ontdek welke studies bij je passen door middel van de Studiegids Hoger Onderwijs


Ik was gestopt met mijn studie Pedagogische Wetenschappen. Door begeleiding van Annelies heb ik een studie gevonden, waar ik zelf nooit aan heb gedacht: Nederlandse Taal en Cultuur. Een schot in de roos, want ik heb mijn propedeuse Cum Laude gehaald!

Fien Prinsen


Wat levert dit studiekeuzetraject mij op?

Een compleet persoonlijk profiel, een keuzestrategie waar je de rest van je leven wat aan hebt en een passende studiekeuze.